Mióta világ a világ, azóta mindenki nagyobb vagyonra, és mindig többre és többre törekszik. Ezt kétféleképpen tudjuk elérni. Természetesen keresni kell a legjobb befektetési lehetőségeket, vagyis a legnagyobb nyereséget. A másik lehetőség, amire figyelnünk kell, hogy elkerüljük a felesleges kiadásokat, a felesleges költségeket. Bizony a címben is említett 5 millió forint nem vicc, nem átverés. Gyorsan találd ki, hogy mire költenéd, és ha meg vagy vele, akkor mi megmutatjuk, ezt hogyan szerezheted meg!

Okosan kell hitelt felvenni!

Életünk szerves része, hogy az ingatlan céljainkat hitel segítségével oldjuk meg. Ezzel a világon semmi baj nincsen, abban az esetben, hogyha ezt okosan csináljuk. Nem véletlen, hogy sokan panaszkodnak a szokásos mondatokkal: „drága a hitel”, „csak a bank jár jól”, ezt mind azok kezdték el mesélni, akik nem figyeltek oda a hitelükre. Te ne tartozz közéjük, legyél inkább az, aki megnyeri, megspórolja a 5 millió forintot! És már az elején meg kell tennünk egy nagyon fontos dolgot tennünk: Használni a hitel.hu kalkulátorát!

Számolj velünk a milliókért!

A hitel.hu kalkulátor segítségével számoljunk ki egy 20 éves havi 15 millió forintos hitelt! Fontos, hogy be legyen állítva, hogy ne csak a bankok legjobb ajánlatát mutassa, hanem az összes hitelt. Ahogy megjelennek az eredmények Te is szembesülhetsz a megdöbbentő számokkal: A legolcsóbb lehetőség havi 87.534 forintba kerül, 20 év alatt 21.055.542 forintba. Ez egy abszolút jónak mondható hitel, pláne, ha közben még egy-két okos trükköt is bevetünk, amelyről itt írtunk korábban.

Viszont a jelenleg legkevésbé kedvező konstrukció esetén ezek a számok eléggé megugranak. Konkrétan a havi törlesztés 109.551 forintra, míg az összes visszafizetendőnk 26.325.716 forintra. Jól látható, hogy összesen több mint 5 millió forinttól (pontosan 5.270.174 Ft) eshetsz el, ha nem használod a hitel.hu kalkulátorát. Éves szinten ez 263.508 forint.

Te mire költenéd el ezt szívesebben? Keress fel minket! További jó megoldásokkal támogatunk Téged, hogy több pénzt tudj költeni egyéb célokra, és a legolcsóbban megvalósíthasd ingatlan célú álmaidat.