Alapjaiban, ahogy korábban is írtuk a Babaváró hitelt egy kimondottan jó lehetőségnek tartjuk. Számos párnak, családnak óriási segítséget jelenthet. Azonban akadnak olyanok, akik még a jobbnál is jobban járnak. És ehhez nem kell semmilyen protekció, vagy kapcsolat, egyszerűen talán csak egy kis szerencse.

A harmadik helyezett

Akinek 3 gyermeke születik. Nem is kell nagyon messzire menni, hiszen a Babaváró hitelnek az egyik legnagyobb előnye, hogy bár egy gyermek után is kedvező feltételeket ad (kamatmentesség, fedezetmentes, és 3 év fizetési szüneteltetés az első gyermek születése után), de két illetve három gyermek után még jobban megéri. A második gyermek érkezése után nem csak 3 év fizetési szüneteléssel élhetünk, hanem a tartozásunk 30 százalékát is elengedik. A harmadik gyermek születésénél pedig a teljes tartozásunk eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Egy kikötés kell csak a dobogóhoz: Legyen a házaspár hölgy tagja legalább 12 hetes terhes. Így a baba érkezéséig mindössze 5-6 részletet kell befizetni, és jöhet is a 3 év szünet.

Az ezüstérem

Ha ezt is tetézni szeretnénk, akkor annyit kell hozzátenni az előző életszituációhoz, hogy a gyermekek minél hamarabb három éven belül szülessenek meg. Ezzel ugyanis az érhető el, hogy a kezdeti törlesztés után egyáltalán nem kell egyetlen egy forintot sem a hitelre áldozni. És valljuk meg pár százezer forintért cserébe 10 millió forint, hihetetlen jó ajánlat. Az már nézőpont kérdése, hogy szépen sorban érkezik a három baba, vagy akár ikrek formájában, és ezzel el is jutottunk az aranyérmeshez.

A legnagyobb nyertes

Tény, hogy kevesen vannak, vagy kevesen lehetnek, de ki tudja? Ha valaki mondjuk most 7-8 hónapos terhes hármas ikrekkel, akkor ő mindent visz. És nekik kötelező felvenni a Babaváró hitelt. Hiszen legfeljebb 50-100 ezer forintot fizetnek, aztán megjön a három baba, és nekik meg marad a 10 millió forint. 1-2 hónap alatt 9,9 millió forint profitot pedig nincs ember a földön, aki ne fogadna el. Ha Te is szeretnél jól járni, keress fel minket! Legjobb tudásunk szerint segítünk Neked.